IAA
Nyitólap . Sitemap . Kapcsolat 
A Reklám Világszövetség (International Advertising Association - IAA) az egyetlen olyan, az egész világot átfogó, háromoldalú szervezet, amely a hirdetők, a reklámügynökségek és a média közös érdekeit képviseli.
Ismerkedjen meg jobban tevékenységünkkel...
2015-10-20 Az ACG „Soproni - Jóleső segítség” kampánya kapta a Platina Effie-t
Teltházzal ünnepelte a szakma az Effie-re nevezők idei teljesítményét október 9-én a Vigadóban megrendezett Díjátadó Gálaesten. Az idei verseny eredményeként 13 kategóriában - a Platinával együtt - összesen 51 díjat adtak át a szakmai szövetségek elnökei és az Effie támogatói.
2015-09-15 Jól vizsgáztak az Effie pályázói / SHORTLIST2015
A reklámhatékonyság 14. magyarországi seregszemléjén ezúttal az alkotások több mint felét találta alkalmasnak a döntőbe jutásra a népes szakmai zsűri, a legtöbb döntős pályaművel az ACG száll versenybe a díjakért.
2015-09-15 New Effie Awards in United Kingdom
IAA and Effie Worldwide Launch New Effie Awards in United Kingdom Entries for Effie UK opens in October 2015. Award Ceremony in London May 2016.
Korábbi hírek megtekintése
Az Ön e-mail címe :
Reklámversenyek Magyarországon - fontosnak tartja-e cége szereplését az ilyen megmérettetéseken?
Nemzetközi szinten a CSR egyre jelentősebb szerepet tölt be. Mi a véleménye a hazai CSR jelenlétről, milyen feltételek szükségesek ahhoz, hogy itthon is minél nagyobb teret kapjon a kommunikációban?
Hallott-e a Médiatudor programról, amely a kiskorúak felvilágosítását szolgálja a médiaértés területén?
Regisztráció . Bejelentkezés
©2003 IAA Magyar Tagozat | Proweb Internet | EC2 / Jollat